Tuesday, September 4, 2012

Goeiemorgen!

Het was even stil hier, maar we waren dan ook zo druk met verhuizen! Foto's komen nog, ook van het uitzicht. Want ow, wat is dat geweldig... Vanmorgen werden we wakker - na ons derde nachtje hier - om uit te kijken over waar normaal Wageningen, Ede en Veenendaal liggen. Denk aan een vallei, opkomende zon, nevel tussen de bomen en een roze lucht. De nevel trekt nu langzaam aan een beetje op, maar het blijft een prachtig gezicht! 's nachts ook trouwens, met al die lichtjes aan de horizon.

Over een half uurtje gaan we op weg, het wordt een spannende dag voor ons allebei. Vriend heeft een audit op zijn werk, en ik mijn eerste stagedag. Vol spanning klopt mijn hart, maar het wordt vast leuk!

6 comments:

 1. Hoe hoog woon je dan nu? Kan me voorstellen dat het uitzicht genieten is. Succes vandaag met de stage!

  ReplyDelete
  Replies
  1. We wonen op 3 hoog. Valt erg mee dus, maar omdat we tegen de Utrechtse Heuvelrug aan zitten kijken we over het smalste stukje van de Gelderse Vallei uit richting Veluwe. Zijn we helemaal blij mee, dat snap je!

   Delete
 2. Spannend en veel succes! En je woont daar vast prachtig, ik krijg altijd zo'n vakantiegevoel als we naar Wageningen rijden :)

  ReplyDelete
 3. Ik ben benieuwd naar je foto's.
  En succes.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete