Monday, April 30, 2012

Nu al een beetje heimwee

Vanaf morgen moet ik Vriend een tijdje missen. En niet alleen Vriend, ook ouders, broertjes, zusje... Van verschillende klasgenoten heb ik al afscheid genomen, die zijn al weg naar ergens anders.

Wat is de situatie? Ik studeer, doe een hele leuke studie, leraaropleiding Engels. Daarvoor moet ik goed Engels kunnen natuurlijk, ook kunnen spreken. En al spreken we al snel Engels met de docenten (sommigen kunnen niet anders), toch word er onderling al snel Nederlands gesproken. Dus we moeten ons een paar maanden onderdompelen in de taal, jawel, door in het buitenland te gaan werken voor een paar maanden.

Zelf ga ik werken bij Emmaus Brighton. Ontzettend leuk natuurlijk! En aan de ene kant heb ik er heel erg veel zin in. Aan de andere kant ga ik dus de mensen hier ontzettend veel missen. Het overdag even naar m'n moeder, koffie drinken. Het samen met Vriend eten en de dag doornemen (en natuurlijk zijn kookkunst!). Ik kreeg vanavond al een afscheidsfeest-maal - of afscheids-feestmaal, het is maar hoe je het leest. En morgen... morgen slaap ik in een ander bed, alleen. Maar goed, het is vast een heel leuk bed, bij hele leuke mensen, en ik ga heel veel leuke dingen meemaken. Ik hou jullie op de hoogte!
Uitzicht over St Nicholas church richting de zee
http://emmausbrighton.co.uk/exploreAndShop/myEmmaus/garden_grounds.asp?wdgt16459298=3

8 comments:

 1. *Knuffelt stevig* Je bent een lieverd en ik zal je ontzettend missen mijn lief, maar zoals ook al gezegd: Je gaat ook gewoon en hele goede, leerzame, en leuke tijd tegemoet daar, met als Kersje op de taart, aan het eind weer bij me (ja ja, ons natuurlijk) terugkomen.

  ReplyDelete
 2. I get it-lijkt me best moeilijk maar ook zo cool. Waw-wat ziet het er mooi uit daar-ik wens je een hele leerzame en plezierige tijd daar. Go for IT-girl-xxx-Sil.

  ReplyDelete
 3. Dit klinkt helemaal niet verkeerd.
  Heel veel succes.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete
 4. Oeh Engeland... Ik ben dòl op dat land! Ben er twee keer geweest en ben er helemaal verliefd op. Ik hoop dat je er een geweldige tijd gaat krijgen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik denk dat dat wel gaat lukken. Engeland is zeker geweldig!

   Delete
 5. Hey Jantine, je gaat vast een superleuke tijd tegemoed! Veel succes!

  ReplyDelete