Monday, June 18, 2012

Bijna thuis!

Overmorgen gaat m'n vliegtuig alweer... wat gaat dat snel!

Gisteren was het internet weer uitgevallen. Kwam door het goede weer, aldus een van de mensen hier, die net naar me toe gekomen was met pretoogjes, of ik het niet verschrikkelijk vond dat we van Portugal verloren hadden... nou nee, heerlijk rustig als ik thuis kom!

In ieder geval, ik was dus internet-loos, en dus ging ik nog maar een keer richting de kerk. Koffie halen en kijken of er nu, in tegenstelling tot 's ochtends, wel mensen waren die ik kende. Is toch leuker als je even gedag kunt zeggen vlak voor je weg gaat. En ja hoor, ik kwam toch een aantal mensen tegen. Ennuh... Nog even en dan kan ik thuis weer zo veel echte koffie drinken als ik wil! Al was het wel even goed voor me denk ik, een cafeine-detox ;-)

Over koffie gesproken, straks ga ik m'n ponden opmaken aan een laatste kopje koffie met Anja, mijn 'buurvrouw' die in de kamer naast de mijne slaapt. Nog een laatste keer gezellig kletsen, maar dan even ergens anders, en ontspannen. Zin in!

6 comments:

 1. Voor je het weet,ben je dus weer thuis.
  Oost west,thuis best,zeggen ze weleens.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete
 2. Nou Jantine, inderdaad, 's ochtends zullen er wel veel onbekende mensen zijn geweest met Matt Redman! Was het mooi om nog afscheid te nemen 's avonds?

  Groeten,
  Jake

  ReplyDelete
  Replies
  1. 's Avonds was hij er ook, Broertje. Erg grappig: degene die normaal de band leidde was er niet, dus hij viel 'even' in twee keer xD Geweldige afsluiter, vind je ook niet? En ja, het was toch fijn om nog even afscheid te nemen.

   Delete
  2. Dat is wel gaaf! Dat Matt Redman even twee keer invalt :p

   Delete