Tuesday, July 31, 2012

Morgen tekenen!

En dan wordt het opeens echt: Vriend en ik gaan samen wonen :-) Vanmiddag hebben we de laatste papieren ingeleverd voor de inkomenstoets, en morgen mag ik het contract tekenen van ons nieuwe stekkie.
foto van Pinterest
Dan wordt het een tijdje flink klussen: een hoop muren schilderen (toch meer werk dan het eerst leek, want een hoop dichtgestopte gaatjes...) en toch op verschillende plekken een vloer neerleggen. Want de zeilvloeren zijn ook blijven liggen, maar die zijn lelijk, erg slordig gelegd vol bobbels, en zijn zo over het kale beton heen gelegd. Dat gaat zo natuurlijk niet... Dus gaan we aanvragen of er laminaat overheen mag, en in de slaapkamer komt gewoon vloerbedekking, want daar willen we toch graag iets dat warm aanvoelt. En de keuken een aanrechtblad, gasstel etc. geven. Kortom: alles een beetje eigen maken.
foto van Pinterest
En natuurlijk onze eigen meubeltjes en dingetjes er heen brengen dan. Een ding staat er al: een heel leuk blik dat we van mijn moeder kregen, ideaal om dingetjes in te doen. Komt helemaal goed dus.

Maar nu eerst: lekker onder een dekentje op de bank kruipen en genieten van het gevoel dat we straks een plekje voor ons samen hebben :-)
foto van Pinterest

2 comments: