Sunday, September 30, 2012

Lekker buiten!

Toen ik vanmorgen thuis kwam uit de kerk, zat vriend lekker te gamen - even zijn koppie weer leegmaken, uiteindelijk hadden we namelijk best een drukke week/weekend. De was die ik voor vanmorgen aangezet had zat nog in de wasmachine, dus dat gezellig samen opgehangen, yayyy voor samenwerking! Het dekbed hangt buiten en is al zo goed als droog nu!



Daarna ging ik onder het genot van koffie even zitten, terwijl hij muffins ging bakken, want vanmiddag hadden we met vrienden een 'potluck' (iedereen neemt wat mee) picknick op de Grebbeberg. Een geweldig idee, want al wonen we al een maand in Rhenen, we waren er nog niet eens geweest! Het weer werkte ook nog eens heerlijk mee, en we hebben op het plekje met het mooiste uitzicht lekker zitten kletsen en eten. Daarna zijn we nog even langs de Walburg daar gelopen, met een ruine van een oude uitkijktoren/boswachterswoning. We voelden ons daar net een stel kleine kinderen; het ding was spannend, met allemaal donkere hoekjes, en gaaf, en leuk, en...

Nou zijn we dus thuis, moe maar voldaan. Het was een heerlijke dag zo.

2 comments:

  1. Ja,het was best een mooie zonnige zondag.
    Echt een dag om er op uit te gaan.
    Fijn,dat je het zo leuk hebt gehad.

    Groetjes Ans

    ReplyDelete
  2. Hey dat klinkt gezellig en wat leuk om nog zo laat in t jaar te gaan picknicken. Ik ben ook zoveel mogelijk buiten hoor nu het nog kan. liefs.

    ReplyDelete