Tuesday, January 8, 2013

Verjaardag

Vandaag ben ik jarig, yayyyyy! 28 word ik alweer.

Beetje jammer is, dat Vriend en ik allebei ziek zijn. Hij is vanmorgen wel naar zijn werk geweest, maar was erg blij dat hij voor vanmiddag al vrij had gevraagd. Ik zit hier met heel duidelijk een koortshoofd vol watten - gelukkig niet zo veel keelpijn en gesnotter als hij leek te hebben, maar helemaal fijn voelt het ook niet, en er komt ook niet zo veel uit. Gelukkig is er al een hoop aan hapjes in huis, staat de taart en cake klaar, en is het drinken in huis, samen komen we er best uit vanavond met de visite =)

Zaterdag kreeg ik al wat leuke cadeautjes - spelletjes, lekkere douchespulletjes en zo... en ik weet al wat ik van Vriend ga krijgen: een vizier en polsbeschermer voor bij boogschieten. Het moet alleen nog aankomen, en ik moet even beter worden, want met een wattenhoofd ga ik toch niet schieten ;-)

14 comments:

 1. Gefeliciteerd! En beterschap natuurlijk!
  Groetjes, Samen besparen

  ReplyDelete
 2. Hey Lieverd van harte gefeliciteerd zeg maar wat is dat nou; ziek op je verjaardag? Wat jammer zeg. Ga je vanavond de visite aansteken? Ik wens je een hele fijne (rest van de) dag toe en geniet ze lekekr met zn tweetjes. En bedankt voor je altijd lieve en opbeurende reacties. pletknuffel terug. Hoop niet dat t iets raars is een pletknuffel want ik weet eignelijk niet wat t is.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is gewoon een extra stevige knuffel ;-)

   Delete
 3. Gefeliciteerd hoor! Wel jammer dat jullie nu net ziek zijn maar ja, gezellig samen in bed dan maar ;-)

  Leuke kadootjes..en helemaal natuurlijk de spullen voor boogschieten!

  Beterschap!

  Groet,Marga

  ReplyDelete
 4. Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik hoop dat het heel gezellig wordt,en dat je op die manier het ziekzijn wat vergeet.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd! En tegelijk ook beterschap. Vraag zakdoekjes als kadootje, het nuttige met het aangename verenigen noemen ze dat. Haha. ;-)

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd. Hopelijk ga het lukken en voel je wat beter, want met een koortsig lijf is, het niet fijn om visite te hebben. Veel plezier met je cadeautjes en veel schiet plezier wanneer je weer beter ben. Schiet je recurver, of compound

  ReplyDelete
  Replies
  1. We hebben een recurve (of zoals mijn vriend zegt: een echte boog haha) met twee paar latten, en een traditionele longbow, hout dus. Die wisselen we allebei af. Leuk, niet iedereen kent dat verschil ;-)

   Delete
 7. Van harte gefeliciteerd en gauw beter worden hoor... !
  groet

  ReplyDelete
 8. Van harte gefeliciteerd en beterschap.

  ReplyDelete
 9. Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd. Voel je je al beter?

  ReplyDelete
 10. gefeliciteerd en hoop dat je je al wat beter voelt ?!
  Ik krijg jaarlijks de griepspuit en toch kreeg ik griep. Behoorlijk beroerd van geweest!
  leuk je op mn blogje te zien :-)

  Lieve groet, Ellen

  ReplyDelete