Thursday, January 31, 2013

Nieuwe pagina's

Zoals jullie misschien wel zien, heb ik twee nieuwe pagina's toegevoegd. Een daarvan is mijn Engelse blog op wordpress - voor de mensen die geen Nederlands kunnen ;-) - en de andere is mijn Etsy winkeltje. Er staat (nog) niet erg veel in, maar ik doe mijn best het een beetje aan te vullen. Idee├źn wat jullie er graag in zouden zien zijn natuurlijk welkom.

Ik ben hier steeds meer mee bezig, omdat ik komende zomer stop met mijn opleiding - en dan krijg ik geen stufi meer, maar ik wil wel verder studeren, en daar is natuurlijk geld voor nodig. Gelukkig is het een deeltijd studie waar ik dus naast kan werken, en natuurlijk ben ik druk op zoek. Maar wat extra's is nu natuurlijk ook welkom, vandaar dat ik, na jaren twijfelen, hier toch mee ben begonnen.

5 comments:

 1. Wel leuk, die etsy winkel. Maak je die spullen zelf?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het blik natuurlijk niet ;-) de rest wel
   Dank je *bloost*

   Delete
 2. Als je spullen zelf maak, moet je ook tijd daar voor vrij maken, of genoeg spullen achter de hand houden. Want het kan soms ineens hard lopen. Weet niet wie allemaal die website kunnen zien. Heb dat ooit gemerkt met kaarten maken, die ik verkocht, dacht dat ik er met een 40 #al best aardig wat had, maar dat viel dus tegen, ineens leeg en als je winkeltje leeg is, raken mensen interesse kwijt om later nog eens te kijken-
  Wat je .b.v nog zou kunnen maken, pannelappen, een soort theemuts, andere soorten sjaaltjes , mutsen...
  Ik weet niet hoe creatief je bent en in welk tijdsbesef je dingen wil maken. Staan leuke dingen op.
  O en mensen vinden het ook handig dat ze weten, wat ze ongeveer kwijt zijn aan postbezorging.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat laatste staat er bij elk item bij als het goed is ;-) Maar inderdaad, het is belangrijk genoeg voorraad te hebben. Ik ben daar dus ook heel hard mee bezig.

   Delete
 3. Succes met je winkeltje.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete