Thursday, March 22, 2012

Laten we naar huis gaan!

Rond een uur of 2 was ik klaar op school. Fijn, naar huis in de zon.

Ehm ja... zei ik iets over fijn? En dat terwijl ik met de trein die normaal uit Amsterdam komt moest reizen? Oke, toegegeven, dat ik niet meer binnen zat met die zon was fijn.

Maar hoe komt het toch dat ze na die storing de boel nog steeds niet geregeld hebben, dat er nog steeds maar de helft van de treinen rijden? En dat ze dan niet die helft van de treinen die wel rijden wat langer maken? Ik bedoel... het treinTJE was zo kort dat het bijna niets voorstelde, en daar moesten dan de reizigers van de andere trein bij in, dus de trein zat (en stond) overvol.

Maar dan moet het mooiste staaltje organisatiekunde nog komen mensen! 'Dames en heren, omdat de andere trein niet rijdt, stopt deze trein ook in Driebergen'. Prima zou je zeggen, want die mensen moeten ook naar huis. Dus alle mensen die naar Driebergen moeten stappen lekker in de andere trein. Je raadt het al, denk maar niet dat de trein daar stopte. Dus die mensen moesten hopen dat ze in Ede weer een trein terug konden vinden.

Hoe dan ook, ik ben thuis gekomen, gelukkig maar. Balkondeur open (op het balkon zelf is het nu wel erg warm toch... nu al!) en genieten maar van verse koffie en chocola. Niet heel handig als ik al hoofdpijn heb, maar ik had er toch behoefte aan. Zo.

2 comments:

 1. Tsjonge,wat een gedoe toch met de treinen.
  Dat wil maar niet goed komen.
  Maar als er om een verklaring gevraagd wordt,doen ze daar net of er niets aan de hand is.
  Ik kan me indenken,dat je baalde.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete
 2. Ik zag dat je volger bent geworden van mijn blog. Leuk! En ja, de NS was vandaag weer een puinhoop. Om moedeloos van te worden.

  ReplyDelete