Sunday, March 31, 2013

Dagen vol met leuke dingen

Alles gaat z'n gangetje, soort van. Ik heb de sjaal waar ik mee bezig was tweederde af nu, dus ik ben met de laatste bol bezig. Vrijdag hebben Jos en ik gezellig met mijn broertjes gewinkeld in Utrecht. Heb ik al wel eens verteld dat ik de geweldigste broertjes van de wereld heb? In ieder geval, twee daarvan gingen mee winkelen, en we hebben er een ontzettend leuke dag van gemaakt - inclusief klein winkeltje vol Engelse producten, koffie drinken, bier drinken, en een lading stripwinkels. Dat krijg je als je met een stel mannen op stap gaat. Ik heb tussendoor ook nog de kringloopwinkel voor kleding aan de Oudegracht in kunnen lopen, en ik kocht daar deze Tommy Hilfiger voor een prikkie:


Ik kan nu dus echt niet meer zeggen dat ze bij kringloopwinkels niets in mijn maat hebben he ;-) het is even zoeken, maar dan heb je ook wat. Bij de A.ction kocht ik nog wat leuke deco-tapejes.
En we kwamen allemaal thuis met een zak wel hele lekkere paas-eitjes. Tigger at zich buikpijn aan die van ons, eigen schuld omdat hij niet voor ons overliet dus ;-)
Verder werd toen we aan de koffie zaten gebeld door zwager. We zijn oom en tante geworden, van wat natuuuuuurlijk het aller- allerliefste neefje van de hele wereld is. Gisteren zijn we hem gaan bewonderen, en hij is werkelijk een schatje. Hij lijkt best wel op zijn oom, het is ook een slaapkop: hij sliep overal doorheen, inclusief zijn grote zus die lekker aan het spelen en kletsen was.

Straks gaan we lekker naar mijn ouders, gourmetten (of, zoals dat gaat met mijn slager-vleeslievende-broertje: wij gaan vleesch eten ;-) ). Eerst even mijn schat laten ontprikkelen, min of meer. Iets met als ik hem mee sleep naar de kerk met pasen (=druk), moet ik hem niet ergens in het midden laten zitten.

2 comments:

 1. Hey lieverd fijne pasen toegewenst maar zo te zien heb je dat al. Wat gezellig allemala en wat leuk een neefje erbij.
  Dat ontprikkelen herken ik. Na een avondje op stap moet ik eerst TV kijken (in bed) om mijn gedachten uit te zetten.
  Komen net thuis van een cafeetje in Bleoemndaal. Was erg gezellig.
  liefs en knuffel.

  ReplyDelete
 2. Dat heb ik ook, dat moeten 'ontprikkelen'. Anders zie ik het niet meer zitten en ga ik snel huilen enzo. Nu weet ik gewoon dat ik soms beter even naar boven kan lopen en even rustig worden, dan gaat t best, ook als heel de fam. langskomt op 2e paasdag ;-)

  ReplyDelete