Monday, May 6, 2013

Moestuin Maandag

Tja, het begint er toch steeds echter op te lijken op ons balkon. Je zou bijna denken dat ik groene vingers heb. Ook de planten binnen gaan het trouwens steeds beter doen. Iets met groen in plaats van geel en zo.

De basilicum bij de Hema vandaan lijkt aardig op te komen

Het is nauwelijks te zien, maar ook de aardbeien-zaadjes beginnen al wat groen te vertonen.
Geweldig!

Van de kruiden komt er op moment maar één op. Eerst dacht ik dat het vast de waterkers was, maar daar lijkt het toch niet op - ik ben heel suffig vergeten er bij te zetten wat wat is. Nog even afwachten wat de rest doet, als die niet werken volgende week gaat het groene plukje over in een pot om ruimte te maken voor iets anders.

De komkommer wordt ook steeds groener. Dat witte is trouwens watjes, daar had ik de zaadjes eerst op liggen bij gebrek aan potgrond. Werkt blijkbaar prima.

Ook de bloemenzaadjes worden groenig.

De paprika werkt niet echt. Ik heb nog andere paprika-zaden liggen, dus deze zouden nog in de herkansing kunnen.

Trouwens, ik heb weer zo'n schaaltje over. Misschien toch eerst, net als de basilicum, komkommer en aardbeien, proberen in een klein schaaltje met watten, wie weet gaat dat beter.

1 comment:

  1. Grappig is dat he, als het je interesseert heb je opeens groene vingers :) Laat ook cactussen nog doodgaan, omdat het me niet boeit, of boeide. Maar nu? Bijna alles blijft leven!

    ReplyDelete