Tuesday, May 8, 2012

Dagje werken

Het weer was weer prima vandaag, zo af en toe wat wolken, maar ook veel zon. Tussen vier en vijf stonden we echt bij de kassa smachtend naar buiten te kijken: het was zulk lekker weer en we mochten er niet uit!!! Maar toen werd het gelukkig toch 5 uur...

En ja mensen, jullie lezen het goed: bij de kassa! Degene die normaal achter de kassa staat heeft een paar dagen vrij, degene die er nu achter stond was ook de shop manager, want de gewone shop manager was er niet, en z'n hoofd liep om... Hij wou even een sigaretje roken, en vroeg of ik de kassa in de gaten kon houden; hij stond bij de deur in de buurt, dus als ik er niet uit kwam kon ik altijd vragen. Het ging goed, en omdat hij erg druk was heb ik bijna de hele tijd kassa gedraaid. Leuk!!! Vooral omdat je hier eigenlijk 6 maanden moet zijn voor je achter de kassa mag - en ik krijg het dus binnen een week voor elkaar.

3 comments:

  1. Leuk, ook fijn dat het lekker weer is :) Hier is het wat grijs en regenachtig, maar dat is op zijn tijd ook lekker :)

    ReplyDelete
  2. Jake: Wat grijs en regenachtig? Het is gewoon heerlijk weer voor...... december.
    Jantine: stuur dat zonnetje even deze kant op.

    ReplyDelete