Sunday, May 20, 2012

Weekend!!!


Op moment voelt het hier zitten eigenlijk een beetje als een soort vakantie. Dat komt voor een deel omdat het weer erg meevalt (ja mam, het is erg opgeknapt na het grijze vanmorgen). En voor een groot deel omdat mijn ouders, broertjes en zusjes er waren van donderdag tot vanmorgen. Zelfs al moest al die dagen gewoon werken, behalve vandaag, het idee dat ik met hen mee reed door het buitenland doet toch ook wel wat.

Vanmorgen was het even slikken toen ze mij bij de kerk afzetten, en weer weg reden. Maar ik kwam gelijk wat mensen tegen, en kon m'n broertje vertellen dat hij Matt Redman gemist heeft. Ondertussen knapte dus het weer op, ik had een stapel tijdschriften gekregen en heb heerlijk m'n 'nieuwe' Libelle's zitten lezen... Er bedacht iemand dat hij zin had iets te koken wat het makkelijkst is in grotere hoeveelheden, dus hier heb ik met een groepje mensen gezellig mee zitten eten. Mijn gedachten werden dus flink afgeleid, en ik voel me weer een stuk beter. Nu zometeen lekker blogjes lezen, met de tv aan op de achtergrond. Morgen weer een wasje draaien, en misschien ga ik dan nog even Brighton of Hove in. Ik ben wel geslaagd voor lippenbalsem (gelukkig, want m'n lippen waren vanmorgen zo droog dat ze zelfs een beetje bloedden!), maar nog niet voor een nagelvijltje. En m'n nagels hebben toch echt wel een keer een vijlbeurt nodig, voor ik er als een zwerver uit ga zien...

5 comments:

 1. Wat klinkt dat allemaal gezellig en wat gaaf dat je familie er was. Volgens mij heb je toch aardig je plekje gevonden daar. Leuk om te lezen hoe het je daar vergaat.
  Merk je dat je engels er beter op wordt?
  Is het toch anders als je echt in het land woont?
  liefs en knuffel van mij.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, het helpt zeker. Al moet ik hier waarschijnlijk niet te lang zitten, volgens m'n vriend hoort hij me zo af en toe al te veel plat Londens praten xD

   Delete
 2. Ach ja, dat leer je wel weer af in Nederland :p

  Wel gaaf dat je zo'n leuke dag hebt gehad, en dat je met die mensen mee mocht eten. Dat scheelt denk ik toch al een hele hoop.

  Groeten,

  Jake

  ReplyDelete
 3. leuk om al die updates te lezen jantine:-)

  ReplyDelete
 4. ik lijdt aan een dubbele persoonlijkheid, denk ik. Of jij moet in je hoofd meerdere zusjes hebben!

  ReplyDelete