Thursday, May 10, 2012

Post en pakketjes

Ik sta er hier nu al om bekend dat ik veel post krijg. Zaterdag kreeg ik een heel gezellig pakketje van m'n moeder, met een tijdschrift (de Genoeg), puzzelboekje, en wat leuke oranje dingen om mijn kamer mee te versieren. Hoe ik dat doe weet ik nog niet, het enige waar ik bij kon om de vlaggetjes op te hangen is m'n kast, maar dat werkt niet helemaal als ik er kleren uit wil halen ;-)

Toen kwam er gisteren 'zomaar' weer een pakketje, helemaal uit Amerika. Ik wist al dat Vriend daar iets voor me besteld had, waarvan hij dacht dat ik het hier kon gebruiken. Nieuwsgierig dat ik was! Maar ik stond achter de kassa, en kon dus niet gelijk kijken. Zodra ik de klanten geholpen was (gelukkig was het erg rustig, en zat er vaak zo een half uur tussen verschillende klanten) kon ik het niet laten. Ik greep het pakketje en maakte hem snel open. En het was... een 'Soft Kitty' knuffel van Big Bang Theory!

Voor wie die serie niet kent: het draait om Sheldon, een aspie-wetenschapper die met een vriend een appartement deelt... buurvrouw komt er veel over de vloer, net als twee andere vrienden. Klinkt suf, maar het is hilarisch! Zeker omdat Vriend, die ook asperger heeft, soms wel wat weg heeft van Sheldon op een leuke, schattige manier (gelukkig is hij lang niet zo 'erg' haha, maar in zo'n serie wordt alles dan ook erg uit vergroot). En omdat het liedje 'Soft Kitty' nu al een beetje 'ons ding' is (ik zong het ook voor hem toen hij last had van z'n been en zo...) stuurde hij die knuffel. Zo lief!


En toen vandaag weer! Nog een pakketje van m'n moeder met wat tijdschriften en een leuk geurzakje, en nog een kaart van mijn oom, tante, en paar maanden oude neefje. Geweldig!

2 comments:

 1. Ik krijg ook graag pakketjes, maar omdat ik niets mag kopen komt het steeds minder voor :(

  Huisvlijt

  ReplyDelete
 2. Hey lieverd gaat t goed met jou? Wat heerlijk om pakjes uit Nl te krijgen en dat de mensen zo bewijzen dat ze aan je denken.
  En dan Lief die je een knuffel stuurt. Volgens mij heb je de goeie he? Als een man zo attent is is dat een goed teken.
  Ik wens je een fijn weekend toe. liefs van mij

  ReplyDelete