Saturday, May 12, 2012

Eindelijk, weekend!

Het was een erg drukke dag vandaag.

Ik kreeg al zo'n vermoeden toen het meisje dat normaal achter de kassa stond en haar vriend vanmorgen uit de eetzaal verdwenen en niet meer terug kwamen, dat ik wel eens weer achter de kassa terecht zou kunnen komen. Min of meer ongeveer per ongeluk, net als ik donderdag na anderhalve dag draaien verder werd 'ingewerkt' door haar, en gisteren toen ze zich toch weer ziek meldde. Niets officieels, maar... nou, you bet! Bij het overleg werd mijn plaats toch echt officieel achter de kassa van de grote winkel. Op een normaal al drukkere zaterdag, en dan ook nog een zaterdag tijdens het Fringe-festival. Dus daar ging ik... Halverwege de ochtend bleken Mel en CJ (kassa-meisje en haar vriend) vertrokken naar Schotland. Of zo. Dus ben benieuwd hoe het verder gaat.

Maar vandaag was dus druk. En leuk! Na een paar regenachtige dagen ging gisteren de zon weer schijnen, en vandaag was het de hele dag heerlijk weer. Dat merk je! Soms was het chaotisch druk, sommige mensen waren met het verkeerde been uit bed gestapt, soms ging er iets grondig mis. (Zoals toen een klant 100 pond wou pinnen en ik per ongeluk op 'cash' drukte... Gelukkig stond Tony er net bij en kon die helpen met recht breien!) Maar over het algemeen was het een ontzettend geweldig leuke ervaring.

Gelukkig had ik tussendoor ook nog even ademruimte, toen het rustiger was werd ik naar buiten gestuurd om even bij te komen in de zon en van de band op het terrein te genieten. Zodat ik opgeladen weer de hectische winkel in kon.

Maar toch, na een hele dag zo, en een toch wel 'aparte' week: eindelijk weekend! Morgen ga ik 's ochtends weer naar de kerk, en ik denk dat als de zon dan nog schijnt (is altijd even afwachten in Engeland ;-) ) dat ik lekker met een boek buiten ga zitten, genieten.

2 comments:

  1. Lekker, Jantine! Ik heb ook lekker een rustige dag vandaag na een drukke week, wel lekker om even uit te rusten, he? Is het weer een beetje goed in Brighton? Ik heb wel zin in donderdag, als we naar je toe komen!

    Groeten,

    Jake

    ReplyDelete
  2. Het is hier ongeveer 5 graden warmer dan daar, en zonnig. Heerlijk dus! Ik hoop dat het donderdag nog zo is!

    ReplyDelete