Thursday, February 14, 2013

Blogwerkplek

Ik zag het pas een paar keer langs komen, en vond het er erg leuk uitzien: mensen die hun blogwerkplek op de foto gezet hadden. Hierbij een foto van mijn plekje - inclusief breiwerk, omdat ik er ook vaak al knutselend blogjes zit te lezen.

Ik weet dat ik het eigenlijk weer een keer een beetje op moet ruimen - de tafel staat nu nog steeds aan de kant van toen ik mijn verjaardag vierde, en de stoelen overal en nergens - aan de andere kant vind ik het wel leuk staan zo. Ik twijfel dus nog een beetje over hoe ik het neer ga zetten.

Verder is het hier - volgens mij net als in de rest van Nederland - weer aan het sneeuwen. Op de een of andere manier vind ik het iets gezelligs hebben.

Oh, en het is waarschijnlijk best duidelijk dat ik filters gebruikt heb. Nee, ik doe niet aan instagram - na dat gedoe met de gebruikersvoorwaarden weiger ik foto's via dat programma te delen, zeker als het door mijzelf gemaakte foto's zijn. Wel gebruik ik een programma op mijn laptop waarbij ik ook filters toe kan voegen, maar waarbij ze wel gewoon op mijn laptop blijven staan, en dus ook echt van mij blijven. Wel zo prettig vind ik.

2 comments:

  1. opruimen.. je bloghoekje/breihoekje/knutselhoekje ?
    welnee joh huis is er voor jou, jij niet voor het huis :-)
    leuk om het zo te zien !

    ReplyDelete