Friday, February 8, 2013

Flow 30 dagen schrijfschrift - dag 4

Ik was hem bijna vergeten vandaag, maar goed, daar gaan we =)

Wie zijn op dit moment de belangrijkste mensen in je leven?

Hoewel er verschillende mensen best wel belangrijk voor me zijn, zijn de ├ęcht belangrijke mensen niet eens zo heel erg veel. Daar zijn:
- Mijn directe familie. Ouders, broertjes en zusje, opa en oma's. Soms komt het zomaar ineens binnen, hoe belangrijk deze mensen eigenlijk zijn.
- Natuurlijk mijn vriend - behalve dat ik heeeeeel veel van hem hou (duh, anders was hij mijn vriend niet, daar moet je wel geweldig voor zijn) heb ik ook nog eens dagelijks met hem te maken.
- En dan zijn er nog een paar vrienden, die ik voor geen goud zou willen missen.

Omdat ik uit een groot gezin kom, telt die familie wel op ;-) Bij elkaar zit ik op moment op 13 mensen die zich tot de belangrijkste mensen in mijn leven mogen rekenen.

1 comment:

  1. Leuk he die vragen die je "dwingen"om na te denken. Ik hou ervan om zo over de dingen na te denken. Doe vaak gewoon mee in mijn hoofd als ik bijvoorbeeld vragen zie in een blad. Dat kan zijn van wat is je allemooiste liedje of je mooiste plekje tot inderdaad de diepere vragen. Zo mocht je op een radiozender een wens insturen en dan vind ik t leuk om na de denken wat mijn wens dan zou zijn. Weet t nu even niet hoor. Zou bijv. weleens bij filmopnames willen zijn om te kijken of een koe willen melken of een mooie fotoreportage.
    13 mensen, jij bofkontje maar dat besef je gelukkig wel. fijne dag lieverd.

    ReplyDelete